Fogyókúrára fogta apját Chelsea Clinton

Bill Clintonnak le kell fogynia lánya esküvőjére

A korábbi elnöknek 7-8 kilót kell fogynia lánya nyári esküvőjére, hogy formában legyen. Bill Clinton minderről egy washingtoni pénzügyi fórumon számolt be - jelentette a New York Post

2010.04.30 07:38MTI - Fotó: MTI

"A lányom azt mondta, szerinte nem vagyok elég jó formában az esküvőhöz. Egyszer csak közölte: apa, az egyetlen dolgod, hogy oltárhoz kísérj, de jól kell kinézned" - mondta a politikus. "Megkérdeztem, mégis mire gondol, mire azt válaszolta, úgy 7-8 kilóra" - tette hozzá Bill Clinton.

Bill és Hillary Clinton lánya júliusban Martha's Vineyardon mondja ki a boldogító igent. Korábban az esküvő lehetséges helyszínei között tartották számon a Fehér Házat is, ezt a lehetőséget maga Barack Obama elnök ajánlotta fel. Hillary Clinton külügyminiszter ezúttal azonban ellentmondott főnökének, és lánya nevében visszautasította a javaslatot, mondván hogy nem lenne helyénvaló.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.