Gálán mutatta meg hím alakját

Képek: Dagi férfi lett Cher lányából

Az utóbbi hetekben többször lehetett hallani a sikeres énekesnő gyermekéről, aki kezdeményezte, hogy hivatalosan is férfi lehessen. Mitagadás, Cher lánya nagydarab pasi lett.

Chaz Bono és Jennifer Elia a Glaad-gálán képgaléria

2010.04.19 19:30ma.hu

Hölgynek sem volt igazán vékony Cher gyermeke, akit eredetileg Chastity Bono névre kereszteltek - Chaz Bono-ként azonban még terjedelmesebb alakot öltött.

Így festett Cher gyermeke nőként

Nemrég barátnőjével, Jennifer Eliával a huszonegyedik Glaad Media Awards díjátadó ünnepségen jelent meg együtt.

Cher immár férfivá lett lánya korábban is szívesen mutatkozott nyilvános rendezvényeken, vállalva, hogy átoperáltatta magát.

Cher gyermeke 41 éves, s csak tavaly jutott elhatározásra, és mint mondta, élete legjobb elhatározásának tartja.

A híres énekesnő és Sonny Bono lánya íróként és aktivistaként is elismert. Saját bevallása szerint gyerekkorától kezdve fiúnak érezte magát, leszbikusságát viszont csak 11 évvel ezelőtt vállalta fel.

Az operáció óta sokkal kiegyensúlyozottabb. "Az élet rövid és drága. Ez vagyok én, végre azzá kell válnom, aki vagyok" - mondta.

Ismét felpumpálták Cher-t?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.