Mi történt a színésszel?

Nicolas Cage adócsaló?! - 600 millió forintnyi összeget nem vallott be...

Főhet a feje a sikeres sztárnak - Nicolas Cage-et közel 600 millió forintnyi összegű adócsalással vádolják, a szabálysértési büntetést mindeddig nem fizette be.

2008.02.22 12:50ma.hu

Adócsalással gyanúsítják az Oscar-díjas Nicolas Cage-et - A negyvenes éveit taposó, sikeres színész fennakadt a rostán. Az adóhatóság azzal vádolja, hogy hatalmas összeget írt le tavaly az adóbevallásakor, melyre nem volt jogosult.

Csaknem 600 millió forintnyi dollárról van szó... Cage állítólag nagy értékű, általa vásárolt dolgokat, szolgáltatásokat tüntetett úgy fel, mintha azok cége kiadásai lettek volna. A számlák szerint ezek között szerepelnek utazások, ajándékvásárlások, autóbérlés - természetesen limuzin -, és nagyobb összegű éttermi étkezések is.

Alice Kim és Nicolas Cage

Bár az adóhatóság elindította a színész ellen a szabálysértési eljárást, melynek keretében az elcsalt összegnek egyelőre egy töredékét kellene kifizetnie, Cage, úgy tűnik, erre sem hajlandó. Ha azonban nem rendezi ügyeit sürgősen, a szabálysértést már büntetőeljárás követi.

Döbbenetes mindenesetre a sztár tette, hiszen azt hinnénk, egy olyan kaliberű színésznek, mint ő, semmi gondja nem akadhat a kiadásokkal... Nicolas Cage számtalan filmet forgatott már le, egyik legelismertebb hollywood-i színész.

A nőkkel sem volt soha gondja: két feleséget fogyasztott már el, most a harmadikkal, a koreai származású, egykor pincérnőként dolgozó Alice Kimmel él. A hírek szerint vele már gondolkodik a családalapításon is. Ebben az esetben valóban jobban tenné, ha vigyázna magára, nehogy a végén gyermekáldás helyett kemény börtönévek elé nézzen...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.