Hozta a formáját Anderson, de hiába

Nézze meg - Égő! Pamela kipakolt dudáira csak húszan voltak kíváncsiak!

Nem sikerült valami fényesen Pamela Anderson új ruhakollekciójának bemutatója Miamiban - Pedig a szőke egykori Baywatch-sztár mindent megtett ennek érdekében.

Pamela Anderson alaposan kipakolta melleit a divatbemutatón! képgaléria

2010.02.05 19:30mellesleg

Új ruhakollekciójának bemutatója sajnos nem sikeredett túl jól Pamela Anderson számára.

A nagy felhajtással meghirdetett eseményre mindössze húsz ember volt kíváncsi, annak ellenére, hogy maga Pamela is a szokásos formájában domborított.

A Miamiban tartott A*Muse elnevezést viselő divatbemutatóra 25 dollár belépőt kellett fizetni a megjelenteknek.

Persze aki nagyon fanatikus rajongó, az a bemutatót követő after-partyért akár 20.000 dolcsit is leszurkolhatott - cserébe viszont együtt bulizhatott volna Pamela Andersonnal.

A Baywatch sztárja egy nemrégiben adott interjúban a következőket találta mondani:

"Nagyon sok olyan dologba fogtam bele, amelyről később kiderült, hogy hiba volt. Én a saját káromon tanultam meg, hogy akkor tudom elérni a céljaimat, ha én dönthetem el, minek fogok neki. Mindig azt hallottam, hogy újulj meg, csinálj valami újat - hát én nem tettem, amit a rajongóik láthatnak, mindig is valódi, hiteles volt. Leszámítva persze a melleimet."

Ismét szingli Pamela Anderson!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.