Koktélos pohárral támadt a színészre egy nő

Kiadják Amerikának DiCaprio támadóját

A kanadai hatóságok kiadják az Egyesült Államoknak azt a nőt, aki 2005-ben egy partin megtámadta Leonardo DiCapriót egy koktélos pohárral.

2010.01.30 14:07UIP

A sztár arcán és nyakán keletkezett sebeket 17 öltéssel kellett összevarrni. Azt nem tudni, hogy a 39 éves egykori modell, Aretha Wilson miért támadt rá Dicapriora. A hölgyet azonnal őrizetbe vették, de aztán óvadék ellenében szabadlábra helyezték, amit arra használt fel, hogy Kanadába szökjön.

Wilson nincs könnyű helyzetben, mert volt már egy hasonló ügye Kanadában: a barátjával verekedett össze, akit a dulakodás hevében fejbevágott egy söröskorsóval. A férfi nem sokkal később leugrott nyolcadik emeleti lakása erkélyéről, és meghalt, de ez a tétel nem szerepelt a Wilson ellen Torontóban felhozott vádak között. A Wilson elleni perben DiCaprio is személyesen tanúskodik majd.

Leonardo DiCapriot legközelebb a Viharsziget című thrillerben láthatjuk, amely Dennis Lehane nálunk is nagy sikert aratott regényéből készült. A sztár egy rendőrbírót alakít, aki egy világtól elzárt, erődszerű elmegyógyintézetben nyomoz egy megmagyarázhatatlan módon eltűnt közveszélyes ápolt után. Egyre rémisztőbb dolgokra bukkan, és egy ponton rádöbben, ha kideríti az igazságot, talán sosem szabadul a falak közül. (Shutter Island - hazai bemutató: 2010. március 4.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.