Összesett a megvert kedves

O. J. Simpson csaknem halálra verte barátnőjét?!

Ezek után talán még több ok lesz a kételkedésre azt illetően, hogy nem volt bűnös a feleség-gyilkosságban - Csaknem végzetes fejsérüléssel vitték kórházba O.J. Simpson jelenlegi barátnőjét!

2008.02.15 17:15ma.hu
O.J. Simpson a bíróságon

Agyvérzéssel vitték a kórházba O.J. Simpson jelenlegi kedvesét, Christine Prody-t - A nő egy benzinkúton állt meg tankolni, amikor hirtelen összeesett. A jelenlevők azonnal hívták a mentőket - az orvosok megállapították, hogy az asszonynak súlyos fejsérülése van, emiatt következett be az agyvérzés. Testén pedig ütések nyomait fedezték fel - adta hírül a National Enquirer.

A rendőrség rögtön felkereste O.J. Simpson-t, a nő jelenlegi barátját - az amerikai futball sztárt 1994-ben perbe fogták felesége, Nicole Brown és annak szeretője meggyilkolásáért, és bár mai napig nem tisztázott, ő volt-e a tettes vagy sem, végül felmentették a vád alól.

Christine Prody

Simpson azonnal azt állította: egy ujjal sem nyúlt a barátnőjéhez, ellenben arról tud, hogy az asszony már pár napja alkoholt fogyasztott, valószínűleg elesett, és összeverte magát.

A rendőrség utánanézett az állításnak, és megtudta, hogy Prody nem ivott semmilyen alkohol tartalmú italt. A volán mögé is beült, hogy elmenjen a benzinkútra - egyelőre nem tudni, miért.

A rendőrök kiderítették azt is, hogy furcsa párhuzam figyelhető meg Christine Prody és a meggyilkolt feleség, Nicole Brown között: ugyanolyan fiatalon ismerték meg a sztárt, mindketten pincérnőként keresték kenyerüket. Christine már ugyancsak egy évtizede él együtt O.J.-val, lehetséges, hogy akár a korábbi feleségnél, a jelenlegi barátnő és Simpson közt is mostanság kezdett elmérgesedni a kapcsolat?

Mivel az egykori futballsztárt még közeli ismerősei is durva, agresszív emberként említik, egyáltalán nem kizárt, hogy alapos veréssel akarta "észhez téríteni" egy vita hevében a barátnőjét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.