Epekőbántalmai miatt nem állt színpadra

Súlyos műtét miatt mondta le Clapton New York-i fellépését

Eric Clapton brit gitáros, akit epekőbántalmai miatt műtöttek, kénytelen volt lemondani pénteki fellépést a New York-i Madison Square Gardenben.

2009.10.29 14:00MTI

Kristen Foster, Eric Clapton szóvivője kedden bejelentette, hogy a gitáros jól van, jelenleg Nagy-Britanniában, családja körében lábadozik. A Madison Square Guarden közleménye szerint a 64 éves Eric Claptont a pénteki koncerten Jeff Beck angol rockgitáros helyettesíti majd.

Clapton fellépésére annak a kétnapos nagyszabású koncert keretében került volna sor, amellyel a rock and roll halhatatlanjai csarnokának negyedszázados fennállását ünneplik.

Jeff Beck olyan sztárok társaságában lép majd pénteken színpadra, mint a U2 együttes, Aretha Franklin vagy a Metallica együttes. Egy nappal korábban a publikumot Bruce Springsteen, Stevie Wonder, a Crosby, Stills and Nash együttes szórakoztatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.