Stephen Gately családjának nem kell a pénz!

Képek - Milliárdos lett! Meleg párja örökli a Boyzone-sztár vagyonát

Nem a család kapja a fájdalmasan fiatalon elhunyt énekes örökségét - Stephen Gately közel három milliárd forintos vagyona homoszexuális kedvesére száll.

Képekben a fiatalon elhunyt énekes, Stephen Gately képgaléria

2009.10.21 11:30ma.hu

Két hete újabb sztár halála rázta meg a világot - Stephen Gately, a Boyzone mindössze 33 éves énekese elhunyt mallorcai vakációján.

A kölyökarcú Stephen egy Andrew Cowles nevű férfival élt együtt, vele volt a végzetes nyaraláson is. Párja lelt rá a zenész élettelen testére...

Andrew és Stephen - még boldogan

Most úgy tűnik, a gyászoló férfiból egycsapásra gazdag ember lett. Mivel ugyanis a páros öt éve hivatalosan egybe is kelt, Andrew örökli Gately vagyonát, mely nem kevesebb, mint átszámítva 3 milliárd forintot ér.

A hatalmas pénz mellett egy londoni ház és a mallorcai nyaraló is az övé, melyben Stephen elhunyt...

Az énekes családja jelezte, hogy nem tart igényt a hagyatékra.

A família jó viszonyt ápol Andrew Cowles-zal, szinte saját gyermekükként szeretik, így áldásukat adták rá, hogy Stephen vagyonát megkapja.

A zenész édesanyja örült neki, hogy fia boldog volt Andrew mellett, így, mint fogalmazott, semmiféle követelést nem támasztanak az özvegyen maradt férfi iránt.

Stephen Gately mallorcai nyaralójában hunyt el egy átmulatott éjszaka után október 10-én - a hírek szerint saját hányásába fulladt bele.

Eltemették Stephen Gately-t - tudja meg a részleteket

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.