Hátulról még mindig dögös a kebelcsoda!

Képek! Pamela öregszik, de a feneke még egész jó!

Pamela Anderson állítása szerint soha nem használ naptejet. A legújabb fotóit elnézve ez látszik is öregedő bőrén, hisz az arca már nem a régi

Nézze meg! Pamela Anderson fürdőruhában, ráncosan... képgaléria

2009.09.10 18:05ma.hu
Arca már nem a régi...Fotó: Dailymail

Az egykori playmate legutóbb sárga bikiniben strandolt barátjával Malibuban, amikor a lesifotósok lecsaptak rá.

A képeken a 42 éves szőke szexbomba még egy ilyen merész ruhadarabban is jóval fiatalabbnak tűnik a koránál, legalábbis hátulról... Ugyanezt nem lehet elmondani, amikor a szőkeség megmutatta fáradt, ráncos arcát.

És arról csak ő tehet, hogy elölről így látjuk. Pamela bevallotta, hogy egyáltalán nem ápolja a bőrét. Hihetetlen módon soha nem használt naptejet annak ellenére, hogy a malibui napsütésben él.

Alakját még mindig sokan irigykedve nézték, ahogy szörfös barátjával, Jamie Padgett-tel a tengerparton sétálgatott. Fiatalabbnak is látszik, mint a legtöbb 42 éves, de csak addig, míg felpüffedt, ráncos arcára nem vetünk egy alapos pillantást.

Erről kizárólag ő tehet, hisz annak ellenére, hogy Malibuban él, nem védi bőrét a napsugár ártalmaitól - ezt ő maga nyilatkozta nemrég az Elle magazinnak:

- "Nem használok napvédő krémet, nem ápolom a bőrömet. Azt akarom, hogy annyinak nézzek ki, ahány éves vagyok."

Pamela különben nemrég leforgatott egy reklámfilmet, melyben az állatok védelmére kelt, de túl erotikusan tette mindezt, ezért betiltották…

A reklámfilmben Pamela vonzó biztonsági ember bőrében tűnik fel a repülőtéren, levetkőzteti az utasokat, majd elszedi tőlük a náluk lévő bundákat és prémeket.

Így próbálja őket rávenni arra, hogy ezeket a holmikat nem kellene viselniük, ha egy kicsit is tenni szeretnének az állatvédelemért.

„ Nagyon örülök ennek a hirdetésnek, végre arról beszél, amiről csak kevesen mernek. Az embereknek nem kellene szőrmét hordaniuk. Főleg anyáink generációja az, melyet nehéz erről meggyőzni.” - mesélte az egykori Baywatch sztár.

Ősz végétől játszották volna a kisfilmet 45 amerikai repülőtéren, de a döntéshozók szerint a gyerekeket és a velük utazó szüleiket zavarba hozták volna a vetkőztetős jelenetek, ezért betiltották.

Az állatvédő szervezetnél, a PETÁ-nál, most mégis abban reménykednek, hogy más társaságok, tévék majd érdeklődnek a kisfilmjükért. Nem adják fel, tovább folytatják harcukat, hogy felhívják az emberek figyelmét a bőr és prémkészítő cégek kegyetlenségeire.

Pamela egy lakókocsitelepen él?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.