Rettegésben tartják a színész családját!

Halálosan megfenyegették Belmondót!

Feljelentést tett Jean-Paul Belmondo, miután őt és volt feleségét is halálosan megfenyegették levélben, és most rendőri védelem alatt áll a sztár és kétségbeesett családja. A filmsztárt és szeretteit ugyanis életveszélyesen megfenyegették.

2009.08.17 14:10MTI

A 76 éves francia filmszínész és exfelesége, Natty Tardivel külön-külön névtelen fenyegető levelet kapott, amely állítólag érinti közös gyermeküket, a 6 éves Stellát is.

Az öregedő szívtipró volt felesége azt mondta, hogy rendőri védelem alatt áll, ennek ellenére "egy rémálom, amit átél", és nagyon aggódik. A fenyegetések háttere tisztázatlan.

Míg a volt feleség szerint névtelen leveleket korábban a gyermek láthatása ügyében Belmondóval kialakult konfliktusa kapcsán szokott kapni, elképzelhető, hogy a háttérben az a pénzmosási ügy áll, amelybe a filmsztár jelenlegi partnere, a 32 éves belga Barbara Gandolfi keveredett. Gandolfinak és férjének több diszkója van Belgiumban, és egy közös vállalata Dubajban is.

Az ügyben Belmondót tanúként hallgatták ki, s kiderült, hogy kölcsön akart adni kedvesének 200 ezer eurót, bár a pénz átadására végül is nem került sor.

Belmondo nemrég arra panaszkodott egy interjúban, amelyet a Paris Matchnak adott, hogy volt felesége nem engedi lányával tölteni a vakációt. Felesége tagadja, hogy nem engedné lányát az apjához, de azt elismerte, hogy "nyugodt és biztonságos körülmények között szeretné tudni őt".

- „Védelem alatt állunk, és egy rémálom, amin most keresztülmegyünk” – nyilatkozta a Parisien című lapnak keserűen Tardivel.

A rendőrség annyit elárult az írásról, hogy az ismeretlen elkövető részletesen leírta benne, mit fog tenni a kis Stellával.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.