Két végéről égette a gyertyát

Megdöbbentő részletek Freddie Mercury haláláról!

Igazi játékos volt, olyan, aki két végéről és középen is égette a gyertyát. Imádta az életet, így az utolsó pillanatokig nem akart róla tudomást venni, hogy elveszítheti azt.

2009.08.13 19:25rtlbulvar.hu

Freddie Mercury maga volt a legenda, akinek a hangja sohasem tűnik el végleg.

Most nem beszélnénk arról, hogy hány tíz-, vagy százmillió lemezt adott el, arról sem, hogy mit jelent a Queen a rockzenének. Hiszen ezt már mind tudjuk.

Beszéljünk inkább Freddie Mercuryról, az emberről. És kérdezzük meg mindjárt az egyik legilletékesebbet! Peter Freestone, vagy ahogy Freddie hívta, Phoebe több mint tizenkét évig dolgozott a Queen frontembere mellett.

Ő volt minden egy személyben: személyi asszisztens, szakács, sofőr és nem utolsósorban az egyik legjobb barát. Mr. Freestone tegnap este Budapesten adott interjút a Fókusznak.

Elárulta, milyen volt a legenda a magánéletben, hogyan birkózott meg azzal a tudattal, hogy halálos betegségben szenved, és mi történt az utolsó pillanatokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.