Kocsmai verekedésbe keveredett teniszcsillag!

Képek- Anna Kurnyikova nyakát véresre karmolták!

Anna Kurnyikova múlt hétvégén egy Los Angeles-i éjszakai bárban bulizott, de az este nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte, ugyanis a szőkeség csúnya verekedésbe keveredett. A teniszcsillag nyakát véresre karmolták, de ő sem tétlenkedett...

Igazi bombázó! Dögös képekben a szexis Anna Kurnyikova! képgaléria

2009.07.01 18:25ma.hu
Anna sportolóként nagyot tud ütni...

Az egyik népszerű internetes oldal, a hollywoodrag.com értesülései szerint Anna Kournikova óriási balhéba keveredett. Enrique Iglesias párja egy asztalitenisz versenyen vett részt Las Vegasban, majd este barátaival a Lavo nevezetű night clubba ment szórakozni.

Ekkor még nem sejtette, hogy ő szolgáltatja majd az este fő látványosságát, bár nem a megszokott módon.

Annába ugyanis, a már említett oldal információi szerint belekötött egy nő: ráöntötte italát a sztárra, mert szerinte a teniszcsillag benyomult a személyes terébe...

Az éppen barátaival mulató egykori teniszcsillaghoz egy ismeretlen nő egyszercsak váratlanul hozzávágott egy italt, szemtanúk szerint pusztán azért, mert zavarónak találta Kurnyikova jelenlétét, a csinos szőkeség azonban nem hagyta magát!

Kurnyikova üvölteni kezdett az őt zaklató nővel, majd lökött is rajta egy jó nagyot, végül elkezdődött a kölcsönös adok-kapok.

- "Nagy balhé volt" - fogalmazott egy szemtanú, aki azt is elárulta: a Kurnyikovára támadó nőt végül kidobták a helyről, a sportikon pedig vérző karmolásnyomokkal a nyakán magától távozott.

Anna Kurnyikova szóvivője egyelőre nem nyilatkozik az ügyben.

Bár már Enrique Iglesias és Anna Kournikova már hosszú évek óta egy párt alkotnak, a családalapítás azonban elmaradt, eddig.

Bár az utóbbi időkben Anna körül a levegő a babahírektől zsongott, azonban nem érkezőben van az örökös, hanem éppen ellenkezőleg: a közeljövőben nem lesz gyermekáldás.

Anna barátja, az énekes-szívtipró Enrique Iglesias kijelentette, hogy nem akar bébit. Ezt azzal magyarázta, hogy 34 évesen nem érzi magát elég érettnek ahhoz, hogy gyermeket neveljen.

Mint tudjuk Anna az utóbbi években modellként keresi a kenyerét, de nemcsak a szakmában, hanem a közönség körében is népszerű, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Motorpoint felmérése szerint Kurnyikova az a hölgy, akit a brit férfiak a legszívesebben néznének autómosás közben…tehát ő az egyik abszolút kedvenc!

Vajon a pasik mit szólnak ehhez a verekedéshez?

Nézze meg, hogyan fest Anna feneke szuperminiben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.