Észhez kell téríteni! Ha még lehet...

Nem menekülhet - Még két hetet rávertek Britney-re a pszichiátrián!

Már kiengedhették volna, mégsem teszik - Britney Spears-t január utolsó napjaiban vitték beszámíthatatlan cselekedetei miatt a pszichiátriára. Állapota nem sokat javult, további két hetet kell benn töltenie...

2008.02.05 12:00ma.hu

Az egyre zavarodottabban viselkedő énekesnő január 31-én végképp bebizonyította, hogy valami nagyon nincs rendben nála. Ön-és közveszélyesnek ítélték erősen mániás depresszióra utaló viselkedését, és mentővel, illetve rendőri kísérettel vitték be a klinikára. Eredetileg csak 72 órára, ám változott a helyzet.

Az orvosok talán nem akarták elkövetni ugyanazt a hibát, mint január elején - akkor Britney két kisfiával, a kétéves Sean Preston-nal és az egy esztendős Jayden James-szel bezárkózott a házába, egy fegyver társaságában. A gyerekek rémült apja, Kevin Federline pánikban hívta a rendőrséget, hogy vegyék el a fiúkat az énekesnőtől, aki Isten tudja, mire készül odabent.

Utólag kiderült: Britney szobájában valóban talált búcsúlevelet a menedzsere, Sam Lufti. Azt is gyanították, hogy az elborult agyú énekesnő a fiait is lelőtte volna, mielőtt önkezével véget vet életének...

Akkor egy nap után kiengedték a lecsillapodott popsztárt a pszichiátriáról, ám úgy tűnik, állapotában nincs semmi változás - Alig telt el két hét, újra az orvosok gondozásába kellett adni, akik kóros elmeállapota és közveszélyes cselekedetei miatt azt tarják előnyösnek, ha az énekesnő még egy ideig náluk marad. Britney Spears-t a legutóbbi bírósági döntés alapján ideiglenes gondnokság alá helyezték.

A gondnok a sztár édesapja, James Spears lesz. Jelenleg az ő ügyvédei viaskodnak a popsztáréval, aki viszont szeretné elkerülni, hogy gondoskodni kelljen róla - adta hírül az Associated Press. A sztár szóvivője egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta ezt a hírt. Barátjától, az arab származású Adnantól eltiltották Britney-t, akárcsak az utóbbi időben a sztárról számos információt kiteregető Sam Luftitól.

A következő tárgyalás, melyen eldőlhet, maradhat-e a popsztár édesapja az ideiglenes gondok, jövő hétfőn kezdődik. Várható, hogy Britney és a Spears család jogi képviselői egymásnak esnek majd. Az énekesnő ügyvédje azt szeretné elérni, hogy a bíróság lássa be: Britney Spears nem szereti az apját, ezért az a legkevésbé sem alkalmas rá, hogy a lánya gondnoka legyen...

Már csupán csak az a kérdés, ki fog egyáltalán még törődni Britney-vel, aki mellől már rég elpártolt a férje, Kevin Federline, gyermekeit legutóbbi rémísztő akciója óta nem is láthatja; húga, Jamie Lynn saját magánéleti gondjával van elfoglalva, hiszen hamarosan gyermeket szül, édesanyját maga ellen fordította - jelenleg pedig éppen az apjával harcol ügyvédein keresztül...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.