Szent lesz-e a lányból?

Hannah Montana rákattant a Bibliára!

A színésznő bevallotta, többször olvassa a Bibliát, amióta együtt van barátjával, Justinnal. A sztár egy interjúban elmesélte mennyit változott amióta együtt van barátjával.

2009.04.12 14:21rtlbulvar.hu

Elkezdte kiolvasni a Bibliát, és úgy érzi, soha nem volt még ilyen közel Istenhez, mint amióta együtt van Justinnal. Elmondta, kezdi megtanulni hogyan segíthet más embereken.

A Hannah Montana sztárja elárulta, hogy kapcsolatuk nem szerelem első látásra volt, mert egyáltalán nem kedvelte Justint amikor megismerte. De mostanra teljsen elbűvölte a húsz eves modell.

- Hihetetlenül aranyos srác, és nagyon jó ember - áradozott a színésznő. Mileyról az is kiderült, hogy el szokta olvasni a fiúk telefonjában lévő üzeneteket, hogy még jobban megismerje őket.

Azt mondta, az SMS-ek sokat elárulnak az illetőről. Úgy tűnik, Justin mobiljában meggyőző üzeneteket talált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.