40 évesen elérkezettnek tartotta az időt

Hoppá! Kylie botoxoztatta magát - képek a szexi énekesnőről!

A 40 éves énekesnő nem tudta elviselni a korával járó ráncait, ezért botox kezelésnek vetette alá magát.

Nézegessen Kylie képeket! képgaléria

2009.04.05 13:25rtlbulvar.hu

Az ausztrál popikonnal kapcsolatban év elején felröppent a pletyka, hogy a makulátlan és ránctalan arcán nem minden természetes. Egy plasztikai sebész szerint a 2 Hearts-énekesnője bizony az arcát és az ajkait is felpumpáltatta. - Tulajdonképpen nem vagyok olyan ember, aki azt mondja, ezt nem lenne szabad megtenni. Mindenkinek azt kell csinálnia a testével, amit csak akar. 

Nem hiszem, hogy ez stigma lenne manapság, hisz a nők mindig is olyan jól akartak kinézni, ahogy csak tudtak. Mindeközben persze a legfontosabb, hogy természetes maradj. Én a botoxozással is igyekeztem ezt megvalósítani, ahogy az életemben mindennel – magyarázta az énekesnő az egyik női magazinnak. 

Korábban Kylie rejtélyes nyilatkozatot tett a plasztikai sebészettel és a kor előrehaladását késleltető beavatkozásokkal kapcsolatban. – Bolond vagy, ha megteszed és bolond vagy, ha nem teszed meg – szögezte le egy alkalommal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.