Híresség

Dombóvári István ismét apa lett

Nagy az öröm a családban.

2023.06.05 08:33ma.hu

Dombóvári István nem túl gyakran oszt meg részleteket a magánéletéről, 2020 nyarán feleségét is titokban vette el, majd 2021 januárjában bejelentette, megszületett első gyermeke, egy kisfiú. Most azonban ismét kivételt tett a humorista, ugyanis hétvégén a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, ugyanis másodszor is édesapa lett.

Az Instagram-oldalán, legfrissebb posztjában tudatta, hogy felesége második gyermeküket is világra hozta. Mint fogalmazott, "mostantól eggyel többen vagyunk! Isten hozott, következő kisfiam!" - írta a fotó mellé.

Azt azonban egyelőre nem árulta el a humorista, hogy milyen nevet kapott a kisfia - írja a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.