Örömhír

Megszületett Kasza Tiborék második gyermeke

Liza Panna lett a kislány neve.

2022.06.15 11:15ma.hu

Megszületett Kasza Tibor és felesége, Darai Andrea második gyermeke. A második baba szintén kislány lett és a Kasza Liza Panna nevet kapta szüleitől.

A népszerű műsorvezető Balázsék reggeli műsorában elmondta, hogy az anyuka és a kislány is jól vannak.

Mint mondta, annak nagyon örült volna, ha ezúttal fia születik, de saját bevallása szerint imád lányos apuka lenni, és igazából úgyis az a lényeg, hogy a baba egészséges legyen.

A vajúdás ezúttal nehezebb volt mint korábban, ezért az apuka poénokkal próbálta feldobni a hangulatot a szülőszobában, ám felesége a második ilyen után kijelentette, hogy ha még valami viccet elsüt, el fognak válni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.