Híresség

Szakított 35 évvel fiatalabb barátjával Madonna

A popzene 63 éves királynője újra szingli.

2022.04.27 10:22ma.hu

Szakított 28 éves barátjával Madonna, aki három évig volt együtt a nála 35 évvel fiatalabb táncossal, Ahlamalik Williamsszel - írja a The Sun alapján az RTL. A brit bulvárlap információi szerint az énekesnő a barátainak elmondta, hogy újra szingli, mert a kapcsolata mégsem működött a férfival.

Madonna 2019-ben kezdett el járni a táncossal, akivel január óta nem látták együtt. A Sun információi szerint Madonna most azzal van elfoglalva, hogy társasági életet éljen, és a barátaival és családtagjaival tölti az idejét, valamint új zenéken, és egy, az életéről szóló filmen dolgozik.

Az énekesnő a szakítás ellenére jó viszonyban maradt a férfival, és nincsen közöttük harag - tudta meg a Sun. A lap a szakítással kapcsolatban kereste az énekesnő csapatát is, de kérdéseikre nem kaptak választ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.