Divat

Több mint 1100 eurós 'Tesco-szatyrot' készített egy divatház

A táskán fehér alapon az ikonikus kék csíkok láthatók.

2022.03.23 16:16ma.hu

A divatos Balenciaga divatház elkészített egy hihetetlenül drága táskát, amely úgy néz ki, mint egy régi Tesco-szatyor - írja a Paraméter.

A táskán fehér alapon az ikonikus kék csíkok láthatók, amelyeket az Egyesült Királyságban mindenki Tesco táskaként azonosít, sőt a logó is hasonló helyen van, csak a divatház, nem pedig az áruházlánc nevét viseli.

Az igazi meglepetés itt az ár - 925 fontba (1112 euró) kerül. A legkiválóbb anyagokból készült, és szakemberek készítették. Nem ez az első alkalom, hogy a Balenciaga felhívja magára a figyelmet egy bevásárlótáskának látszó termék megjelenése miatt.

2017-ben egy kék táskát alkottak, amely több mint 1000 fontba került, és majdnem teljesen megegyezett az egyik nagy Ikeás táskával

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.