Mindenki jól van

'Amit a szülőszobában megéltem, az több mint profizmus' - hazatért a kórházból Rúzsa Magdi a hármasikrekkel

Az énekesnő megköszönte az orvosok és ápolók munkáját.

2022.02.23 13:22ma.hu

62 nap után kiengedték a kórházból a hármasikreivel együtt Rúzsa Magdi énekesnőt - írja a 24.hu.

Három hete tudatta közösségi oldalán a hírt Rúzsa Magdi, hogy megszülettek hármasikrei, akik a Keve, Zalán és Lujza nevet kapták.

Az énekesnőt most engedték ki a kórházból az ikrekkel együtt, ennek okán pedig megköszönte az orvosok és ápolók munkáját.

"Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk. A szívem vigyáz rátok! Köszönöm a szülésznők és a terhespatológián dolgozó nővérek gondoskodását. Amit a szülőszobában megéltem, az több mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon. Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.