Híresség

Mészáros Lőrinc volt felesége Joshi Bharat új szerelme

Már együtt is élnek.

2021.10.18 08:21ma.hu

Joshi Bharat újra szerelmes.A Blikk kapta lencsevégre az indiai származású televízióst és új párját, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnökét, Kelemen Beatrixot.

"A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket" - nyilatkozta a lapnak a televíziós.

A szerelmesekről a bulvárlap úgy tudja, hogy a Life TV-nél találtak egymásra, és már együtt is élnek budai otthonukban.

Nemrég futott zátonyra mindkettejük házassága: míg Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix kapcsolata tavaly ősszel ért véget, addig Joshi Bharat és felesége szeptember végén jelentették be válásukat.

Azóta már Mészáros Lőrinc ismét megházasodott. Párját, a műsorvezető Várkonyi Andreát idén szeptemberben vette feleségül az alcsúti arborétumban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.