Nagy fordulatot vett az élete

Fresh Andi először beszélt betegségéről: végigsírtam, amikor a párom kopaszra nyírt

Mellrákot diagnosztizáltak az énekesnőnél.

2021.10.01 10:30ma.hu

Az utóbbi években Villányi "Fresh" Andi csak nagyon ritkán mesélt a magánéletéről, ezúttal azonban azért tett kivételt, mert reméli, hogy a történetével segíthet másoknak.

Az énekesnő a Best magazinnak mondta el, hogy mellrákkal küzd.

Andi januárban talált egy csomót a mellében, a biopszia után kiderült, a daganat rosszindulatú - írja a 24.hu.

"Sokáig szinte fel sem fogtam, mi történik velem. Pár nappal később elmondták, hogy elkerülhetetlen a kemoterápia, sőt addig meg sem műtenek, amíg nem esem át ezen a kezeléssorozaton. Nem szégyellem: a párommal mind a ketten sírtunk" - mesélte a lapnak.

"Volt olyan nap, amikor harminckétszer hánytam. Hívni kellett az ügyeletet, hogy infúziót kapjak: majdnem kiszáradtam. Még egy korty víz sem maradt meg bennem. Mindenki, aki a kemoterápiát végigcsinálja, egy hős. Bizony, nagyon megcincálja az embert. Úgy éreztem, hogy elveszítettem a nőiességemet. Amikor a párom kopaszra nyírt egy géppel, az mindkettőnk számára roppant megrázó pillanat volt. Igyekeztünk mindent viccesen felfogni, de akkor nem ment: végigsírtam a fodrászkodást" - mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy a parókaviselés sem segített, emiatt ugyanis állandóan rettegett, nehogy valaki észrevegye, hogy az nem a saját haja.

Fresh Andi két hónappal ezelőtt sikeresen átesett a szükséges operáción. A beavatkozás sikeres volt, áttéteket sem találtak nála, de ennek ellenére is szüksége lesz még sugárkezelésre. Úgy érzi, mindezzel már maga mögött tudhatja a betegségét.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.