Híresség

Újabb részletek: sztárparádé és luxus Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

Megszólalt egy titokzatos informátor.

2021.09.30 15:30ma.hu

300 fős vendégsereg gyűlt össze Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea álomesküvőjén, igazi "mesebirodalmat" építettek az alcsúti arborétumból - írja a Story Magazin egy név nélkül nyilatkozó helybélire hivatkozva.

Úgy tudni, hogy korábban Mészáros Lőrinc lányának az esküvője is itt volt, már amiatt is "nagy volt a sürgés-forgás", ám a Mészáros-Várkonyi-lagzi még ezen is túltett fényűzésben.

Négy kamionnyi hófehér virágot, dekorációt és kiegészítőt hozattak a helyszínre, sőt, állítólag még az aszfaltot is felszedték, hogy ne legyen hepehupás a műfű.

Rod Stewart mellett más nemzetközi hírességek, például Luis Fonsi és Richard Clayderman is felléptek. A hazai előadók közül Radics Gigi, Talán Attila, Gönczi Gábor és a Smile együttes képviseltették magukat.

Várkonyi Andrea azt a "mágikus" bokaláncot viselte, amelyet 2012 óta látni rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.