Koronavírus-járvány

Több nő érdekes mellékhatást tapasztalt a Pfizer-oltás után - nagyobb lett a mellük

Rengetegen jelezték a közösségi oldalakon, hogy beoltatják magukat, és nagyon várják már az "ingyenes mellnagyobbítást".

2021.07.29 17:59ma.hu

Több nő is azt állítja, hogy megnőtt a mellük a Pfizer-oltás után - írja a 24.hu. Az interneten rengetegen jelezték a mellékhatást, a jelenséget Pfizer-mellnagyobbításnak hívják.

Elle Marshall TikTok-felhasználó kétmilliós nézettséget produkált azzal a videójával, amiről arról beszélt, hogy mindig is "A-s" volt a kosármérete, most azonban kettővel nagyobb lett a Pfizer-oltás után.

A Twitteren is rengeteg ilyen poszt született.

"Olyan, mintha a melleim nagyobbak lennének a Pfizer miatt, vagy csak hallucinálok?" - írta egy felhasználó.

Egy másik pedig azt közölte: "Személyes tapasztalatból megerősíthetem, hogy a Pfizer tényleg megnöveli a melleket."

Rengetegen jelezték a közösségi oldalakon, hogy beoltatják magukat, és nagyon várják már az "ingyenes mellnagyobbítást".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.