Híresség

Vajna Tímea 8,9 millió dollárért vásárolt magának házat Beverly Hillsben

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea közel egy éve az Egyesült Államokban él.

2021.06.23 15:19ma.hu

A 2019-ben meghalt Andy Vajna felesége, Vajna Tímea lassan egy éve él az Egyesült Államokban. A Dirt cikke szerint, amit a Story Magazin szemlézett, az özvegy 120 millió dollárt örökölt néhai férjétől, amiből egy lakást is vásárolt - írja a Blikk.

Vajna Tímea nemrég közel ötmillió dollárért adta el a Sunset Tripnél található birtokát. Az új házat pedig 8,9 millió dollárért vásárolta Beverly Hillsben. A házban hat hálószoba és hét fürdőszoba található.

Andy Vajna özvegye egyébként nem csak az Egyesült Államokban fektetett ingatlanba. Vajna Tímea 850 millió forintért vásárolt egy lélegzetelállító ingatlant Buda egyik legelőkelőbb részén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.