Bokatörés + vírus: nem könnyű az énekesnőnek!

Tóth Gabi nehezített pályán küzd a sikerért!

Nemrég adtunk hírt róla, hogy Tóth Gabi hétvégi síelése balul sült el, és bokatörése mellé még egy vírust is összeszedett. Az énekesnőt azonban nem lepi meg, hogy újabb lemezfelvétele és videóklip forgatása előtt egészségügyi problémái adódtak.

2009.02.01 10:23rtlbulvar.hu

– Az előző lemezemet úgy énekeltem fel, hogy előtte távolítottak el egy cisztát az ínyemből, és öt nagy öltés volt az ajkaim alatt, de nem érdekelt, megcsináltam. Most is le fogom venni a lábamról a sínt, ha kell, csak vigyázok, hogy ne helyezzem a testsúlyomat a sérült lábamra – mondta el Tóth Gabi az RTL Bulvárnak közelgő klipforgatásáról.

Az énekesnő összesen négy hétig fogja viselni a merevítést a lábán, de utána újra meg kell röntgenezni és egy kis kamerával is leellenőrzik, hogy milyen állapotban van a bokacsontja. Ejtenek egy metszést a lábán, és a tűnyi kamerát levezetik a problémás pontig.

– Miután megsérültem, az egész estét végigkaraokéztam ülve. Nem akartam kihagyni az esésem miatt, sokan számítottak rá, hogy énekelni fogok. Az azért nem tett jót, hogy a székre támasztott lábamnak folyton nekimentek…

Gabi és munkatársai még nem döntötték el, pontosan melyik dalához fog készülni a videóklip, ami új lemezéről az első videó lesz.

Csak annyit árult el, ő lassú számot választana elsőnek, de több szempont alapján fog eldőlni, hogy végül melyik slágergyanús dal lesz a befutó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.