Hihetetlen

Ikerterhessége alatt újra teherbe esett egy amerikai nő

A harmadik gyermek másfél hét lemaradással követi a testvéreit.

2020.12.29 12:26ma.hu

Egy amerikai nő és vőlegénye ikreket vártak, 10 nappal később viszont kiderült, hogy még egy gyermekre számíthatnak.

A TikTok-on csak Blonde Bunny-néven ismert nő megdöbbent, miután az orvosok közölték vele, hogy az ikerterhessége alatt egy újabb baba fogant. A harmadik gyerek másfél hét lemaradással követi a testvéreit.

A nő megosztotta a közösségi médiában, hogy az úgynevezett szuperfetáció állhat a háttérben, ami azt jelenti, hogy havonta kétszer van peteérése. A nők körülbelül 10 százalékának van kétszer peteérése egy hónapban, és nagyjából 3 százalékuk eshet ismét terherbe.

Elméletileg a csecsemők különböző időpontokban érkeznek, de nagyon közel vannak ahhoz, hogy egy napon szülessenek meg.

Az asszony tavasszal megy a szülőszobára, és bár most úgy érzi, megütötte a főnyereményt a családjával, a jövőben újabb gyermekeket nem vállalna.

"Ha terhes vagy, akkor sem árt óvatosnak lenni, és védekezni" - viccelődött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.