Baleset

Gyermeket vár a Károly körúton oszlopnak csapódó Kismenők-énekes barátnője

A 17 éves fiú nemrég halt meg Budapesten, egy Károly körúti autóbalesetben.

2020.11.21 17:58ma.hu

"Vasárnap hajnalban nem tudtam aludni, ezért reggelig nézegettem a közös emlékeinket. Aztán délután a nővérem telefonált, hogy a szerelmemet autóbaleset érte. Meghalt. Nem is fogtam fel, hogy mit mond. Képtelen vagyok elfogadni a szerelmem halálát, hogy soha nem mondhatom el neki, a közös kisfiunkat hordom a szívem alatt"  – nyilatkozta a Blikknek annak a fiúnak a 17 éves barátnője, aki nemrég meghalt Budapesten, egy Károly körúti autóbalesetben.

A kanyarban megcsúszó és oszlopba csapódó 17 éves sofőr azonnal meghalt, 14 éves utasa életveszélyesen megsérült.

Attila a TV2 tehetségkutatójában, a Kismenőkben tűnt fel. Jogosítványa nem volt, mégis rendszeresen vezetett. Ez történt a tragikus napon, november 1-jén is, amikor egy oszlopnak csapódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.