Segítség

62 évig volt az ujján a gyűrű, a tűzoltók leszedték

Több évtizede hordott gyűrűi szorultak rá Panni néni ujjára.

2020.07.18 18:12ma.hu

A nyolcadik kerületi tűzoltóságra csöngetett be Panni néni, férje társaságában azért, hogy segítséget kérjen két, az ujjára szorult gyűrű eltávolításában.

A boldog házasságban élő Panni néni ujjára férje még 1958-ban húzta fel az örök hűséget jelképező karikagyűrűt, majd 1972-ben felhúzott egy kísérőgyűrűt is a jegygyűrű mellé ugyanarra az ujjára.

Az asszonynak egészségügyi okokból orvosa tanácsolta, hogy haladéktalanul el kell távolítani mindkét ékszert. A tűzoltók ezért egy speciális, erős, fonott zsinórral „operálták le” a gyűrűket. A zsinórt először óvatosan átfűzték alatta, majd „zsinórbandázs” segítségével, óvatosan húzták le a gyűrűket.

A hűség jelképei sérülésmentesen és fájdalommentesen kerültek le a hölgy ujjáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.