A szépség belülről fakad

Beszólt egy társaság a kopasz kislánynak, egy fiatal lányt keres az anyuka

Nézzétek, ott egy kopasz lány!

2020.07.11 16:06ma.hu

Egy 16-18 év körüli lányt keres egy anyuka a Facebook segítségével, aki 2020.07.10-én, 18:30 körül Esztergomban, a Palkovics pad környékén 3 fiúval sétált.

"A lányaim akkor jöttek evezős edzésről. A fiúk közül az egyik azt mondta:
- Nézzétek, ott egy kopasz lány!
" - kezdte a kellemetlennek induló történetet a közösségi oldalon az anyuka.

Mire a velük lévő lány, akit keres az anyuka, csak ennyit mondott:
- De olyan szép!

"Igen, a lányom valóban kopasz és nekem így is Ő a legszebb. KÖSZÖNÖM Neked, hogy neked is szép, és hogy ezt ki is mered mondani. Szeretném, hogy tudd, ez a kislány nagyon boldogan jött haza tegnap, s nagyon boldogan mesélte el ezt nekem - mesélte a posztjában.

"Nem tudom, hogy ki vagy, remélem eljut hozzád ez a poszt. Légy büszke magadra és légy büszke a szüleidre, hogy ilyen CSODÁLATOS embert neveltek belőled!" - írta a hálás szülő, aki azt is kérte, hogy ossza meg mindenki a posztját, hogy elérjen a lányhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.