Csoda

Lépked és már járni tanul Zente - videó

A család azt reméli, hogy egyszer önállóan fog járni.

2020.06.15 03:20ma.hu

Segítséggel, de egyre ügyesebben lépeget Zente, az izomsorvadásos kisfiú, akiért tavaly ősszel az egész ország összefogott, hogy megkaphassa a világ legdrágább gyógyszerét. Édesanyja folyamatosan beszámol kisfia állapotáról, a közösségi oldalukra tölt fel videókat arról, hogyan fejlődik. A család azt reméli, hogy egyszer önállóan fog járni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

7 érdekesség a szempillaspirálokról

Ha a nőknek egyetlen kozmetikumot kellene kiválasztaniuk, az valószínűleg a szempillaspirál lenne. A Makeup összegyűjtött néhány különlegességet, amely feltárja a kis szépségápolási kiegészítő régi múltját.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.