Szeretet

Altatás nélkül végeztek MRI-vizsgálatot egy kétéves gyermeken

Először történt ilyen Izraelben.

2020.05.11 18:36ma.hu

A kétéves Ofri Bitan diagnózisa sokkolta szüleit: daganatos beteg a kislány. A pontos kezeléshez komoly vizsgálatokra volt szükség, így sor került az MRI-re is. Az altatás azonban elmaradt, a vizsgálat mégis sikerült, ugyanis apja befeküdt a pici mellé, és együtt csinálták végig a korántsem kellemes eljárást. Altatásra azért van szükség sok esetben, mert a mozgás rontja a képalkotó technika eredményét.

Apja azt mondta: "Szerettem volna ha nem esik pánikba, ha nyugodt marad. Fogtam a kezét, beszéltem hozzá, így sikerült megnyugtatnom. Számomra ez nem bátorság, vagy különlegesség, ez a minimum, amit egy apa megtesz a gyermekéért."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

7 érdekesség a szempillaspirálokról

Ha a nőknek egyetlen kozmetikumot kellene kiválasztaniuk, az valószínűleg a szempillaspirál lenne. A Makeup összegyűjtött néhány különlegességet, amely feltárja a kis szépségápolási kiegészítő régi múltját.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.