A sztár kórházba került!

Durva! Mariska Hargitay tüdeje részlegesen összeesett!

Mariska Hargitay, a Különleges ügyosztály (Law and Order) című krimisorozat sztárja kórházba került, ahol tüdeje részleges összeesése miatt kezelik.

2009.01.14 12:10MTI

A magyar származású Emmy-díjas színésznő szóvivője kedden jelentette be a Hargitay betegségét, de leszögezte, hogy a sztár a sorozat idei szezonjának minden epizódjában szerepelni fog.
 
A NBC csatornán futó széria illetékesei később adnak ki közleményt az ügyben. Internetes híroldalak jelentése szerint a 44 éves színésznőnél légmell alakult ki. Ilyenkor a mellhártya két rétege közé levegő kerül, ezért a tüdő részlegesen összeesik. 

A művésznő a hét végén lett rosszul, a vasárnapi Arany Glóbusz-gálán sem tudott megjelenni, pedig a tévésorozatban nyújtott játékáért jelölték a díjra. 2005-ben már elnyerte a Glóbuszt Benson nyomozó figurájáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.