Állati

Egy Betlehemben talált menedéket a kidobott kölyökkutya

A kis Jézus mellett egy németjuhász kiskutyát találtak, aki melegséget és kényelmet talált a Betlehemben, miután az utcára tették.

2019.12.27 19:40Sós Éva

A megható eset még 2016-ban történt egy brazil településen, Criciúma városában, de csak most lett igazán világhírű, miután az it.aleteia.org is beszámolt róla.

A helyiek igencsak meglepődtek, amikor egy szokatlan, élő díszlet is bekerült a városka Betlehemébe. Pontosabban a kis Jézus ágyába vackolta be magát az az árva kiskutyus, akit otthonról kidobva az utcán keresett magának menedéket.

Jól döntött, ugyanis az emberek majd’ elolvadtak a látványától, ahogyan édesen ott szunyókált a bölcsőben.

Annyian gyűltek össze a látványára, hogy felébredt és nagyon meg is ijedt, de aztán happy enddel végződött a kálváriája, mert szerető gazdára talált a tömegben, akikkel idén már meghitten ünnepelte harmadik csodás karácsonyát.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

7 érdekesség a szempillaspirálokról

Ha a nőknek egyetlen kozmetikumot kellene kiválasztaniuk, az valószínűleg a szempillaspirál lenne. A Makeup összegyűjtött néhány különlegességet, amely feltárja a kis szépségápolási kiegészítő régi múltját.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.