Gyilkosság

Emlékeznek Simek Kittyre, aki fejbe lőtte nevelőapját? Elhagyott kislánya nagy bajban van - videó

Kitty már terhes volt a kislányával, amikor a Pécsi Ítélőtábla két év két hónap börtönre ítélte. Többek között emiatt is a köztársasági elnök azonban kegyelemben részesítette, ám gyermekét elhagyta.

2019.11.12 06:30ma.hu

Simek Kitty története 17 évvel ezelőtt megrázta és megosztotta az egész országot. Az akkor 14 éves tótújfalusi lány fejbe lőtte alvó mostohaapját egy engedély nélkül tartott pisztollyal, mert az rendszeresen szexuálisan zaklatta és bántalmazta őt és édesanyját. Kitty már terhes volt a kislányával, amikor a Pécsi Ítélőtábla két év két hónap börtönre ítélte. A köztársasági elnök azonban kegyelemben részesítette. Bár esélyt kapott egy új életre, ő elhagyta párját és eltűnt. Ekkor még csak egy éves volt a kislánya. Az az egyéves kislány, Lívia ma már nyolcadikos és óriási bajban van. A család jövedelme semmire sem elég, a házukat elárverezték és ahol most élnek, onnan is menniük kell.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.