Női téma

Videó: Egy hölgy kamerát tett a dekoltázsába, hogy hányan néznek rá, ha kigombolja

Miért fontos, hogy ne csak más bámulja meg, hanem a nők is megnézzék saját maguknak.

2019.11.06 13:16ma.hu

A 29 éves Whitney Zelig úgy döntött, utána jár, hányan bámulnak a melleire, ahelyett, hogy a szemébe néznének. Ennek érdekében egy kamerát rögzített a ruhájának gombján, mellmagasságban. Mint kiderült, úton-útfélen megbámulták, nők és férfiak, idősek és fiatalok, sőt még a gyerekek és a kutyák is.

Persze az egész sztori nem öncélú volt, vagy mások lejáratására szolgált. A kísérlet a mellrák elleni kampányt hivatott szolgálni, az üzenete ugyanis az, jó ha mindenki megnézi a saját mellét, rendszeresen, ugyanis az önellenérzéssel még időben megelőzhető a daganat elhatalmasodása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.