Tragédia

Négy másodperc volt az egész - megszólalt Dávidka édesanyja - videó

Először beszélt kamerák előtt Dávidka tragédiájáról L. L. Junior volt párja.

2019.10.09 08:15ma.hu

Nem múlik a fájdalom, és soha nem is fog! Egész életében hibáztatja majd magát a kisfia, Dávidka halála miatt Hopp Csilla, L. L. Junior volt párja. A megtört asszony a Fókusznak nyilatkozott, és kijelentette, harcol azért, hogy visszakapja nagyobbik gyermekét, Lacikát.

Csilla a műsorban elmondta, végignézte a tragédiát, ahogy a kocsi elgázolja a kisfiát. "Az egész négy másodperc volt" – mondta. Bár rendkívül megviselte a baleset – nem őrült bele a gyászba.

"Jól vagyok, nincsenek pszichés zavaraim. Képes vagyok nevelni Lacikát - mondta, ugyanis legnagyobb félelme jelenleg az, hogy nem tudja, a kisfia hogyan dolgozza fel az öccse halálát, mivel Lacika szintén végignézte a balesetet.

Az édesanyának nem múlik el perc az életében, hogy ne gondolna a kisfiára. "Az utolsó percekig mosolygott, annyira csodálatos volt az egész lénye. Annyira hálás vagyok azért, hogy én voltam az anyukája. És szeretném, ha az emberek nem ezt a hatalmas tragédiát látnák benne, hanem, hogy ő egy igazi csoda" – küzdött a könnyeivel az édesanya, akinek újra és újra lejátszódik a szeme előtt a tragédia.

Dávidka a halála előtt néhány nappal orrmandulaműtéten esett át, de az édesanyja szerint már jól volt. Azért is mentek el a végzetes nap délutánján fagyizni, hogy a nehéz hét után szerezzen egy jó napot a fiúknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.