Áldás

Nézze, milyen rutinja van a szülőknek az 5 baba mellett! - videó

Hét picije van a párnak, elképesztő, amit minden nap művelnek.

2019.10.08 15:50ma.hu

A videón látható meddő házaspárnak először 2 gyermeke is született, ám a családalapításukat több vetélés is kísérte. Mikor ultrahangra mentek, 5 kis életet is látott a szakorvos a nő méhében. Mint elmondták, mindenhol csak szíveket láttak dobogni a felvételen. Mivel sok kudarc kísérte útjukat, gondolták, hogy nagy valószínűséggel pár zigóta majd felszívódik, és jó eséllyel, ha nem vetél el az anya, akár egy gyermekük még születhet. Ehhez képest mind az 5 baba jól volt, végül 3 hónappal a születési időpontjuk előtt császármetszéssel világra segítették őket, most pedig mindannyian boldogan élnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.