Shopping

Lopással gyanúsították meg a brit férfit egy boltban, mert túl ki van tömve öv alatt

Kénytelen volt elővenni a 25,5 centis péniszét, hogy bebizonyítsa, nem lopott semmit.

2019.09.27 09:06ma.hu

Bolti lopással gyanúsították meg, ezért levetették nadrágját Steve Whitehurst-tal a brit Stoke-on-Trent város egyik férfibutikjában. Addig ugyanis nem hittek az ártatlanságának, míg meg nem mutatta, mitől duzzad olyan szemet szúróan a nadrágja.

Darren Fletcher - The Sun


A férfi barátnőjével, Mandy Shentonnal vásárolt a férfiruházattal foglalkozó Scotts egyik boltjában, mikor az üzletvezető gyanúsan méregetni kezdte párját. Éppen fizetni akartak nem kis összeget, ugyanis az általuk kiválasztott ruhák ára olyan 150 ezer forint körüli lehetett, amikor félrehívták és közölték vele, hogy eldugott valamit a nadrágjába.

A férfi nem tudott mit tenni, levette a farmerját, hogy bizonyítsa, de az üzletvezetőnek így sem volt elég, bevitette hátra a férfit, ahol egy szintén férfi biztonsági őrnek meg kellett mutatnia a péniszét.

Ezt követően a biztonsági őr kijött a helyiségből és rázta a fejét, ennek ellenére az üzletvezető továbbra sem hitt a szemének, megkérte a férfit, hogy vegye elő, amit elrejtett a lába közé.

Steve Whitehurst végül panaszt tett a bolt anyavállalatánál.

Darren Fletcher - The Sun


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.