Botrány

A pucéron fekvő Epstein fejéhez vágtam a vibrátort - újabb áldozat vallott

2004-ben, 21 évesen küldték a milliárdoshoz, hogy majd megváltoztatja az életét.

2019.07.21 11:44ma.hu

Óvadék ellenében sem engedik szabadlábra Jeffrey Epsteint. Az ügyészség úgy döntött, az amerikai milliomos megszökhetne, ezért a börtönben várja meg a tárgyalását. A férfit most már gyerekek ellen elkövetett szexuális visszaéléssel is gyanúsítják. A lakásán pedig hamis útlevelet is találtak a nyomozók. Az óvadékot eredetileg 77 millió dollárban, azaz mintegy 20 milliárd forintban állapították meg.

Elisabetta Tai, egykori olasz modell a New York Post-nak adott interjút, miután kirobbant a botrány. Még 21 évesen, 2004-ben küldte a menedzsere a milliárdos Manhattanban lévő pompában úszó villájába. Míg a naiv fiatal a modellkedés tapasztalalatairól beszélt, addig Epstein meztelenre vetkőzött, felfeküdt egy masszázságyra az íróasztal mellett és egy vibrátort nyújtott át a lánynak, hogy kényeztesse.

A nő megragadta a vibrátort, a szexuális ragadozó fejéhez vágta, majd kiszaladt, ám az ajtóban egy nő nyakon ragadta, és agresszíven közölte vele: nem ajánlatos elmenned, Epstein fontos ember, Bill Clinton barátja, megbánod...

A modell visszatért Olaszországba, ahol egyre kevesebb modellmunkát vállalt. Igazuk volt, Epstein tényleg megváltoztatta az életét, ugyanis: "Hamar felhagytam a modellkedéssel, rájöttem, hogy ez egy mocskos világ, ahol a modellek prostituáltak" - mondta a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.