Segítség

Futótűzként terjed, mit tett a rendőr az autista férfival

Imádja az internet a rendőrség különleges, lelki elsősegélyt nyújtó csapatának tagját.

2019.05.16 06:21ma.hu

A minap bejelentés érkezett a kaliforniai Rohnert Park rendőrőrsre, hogy a környéken jól ismert és közkedvelt, 31 éves autista férfi eltűnt. A rendőrség az eset különlegessége miatt a lelki elsősegélyt nyújtó csoportját rendelte az ügyhöz. Justin Thompson rendőr azonnal nekiállt a keresésnek, szerencsére tudták, hogy a keresett személy az Egyetem tér környékén szokott kóricálni, illetve a környékbeli Copeland Creeknél kereste.

Tim Mattos rendőrfőnök jelentéséből kiderült: amikor a férfi meglátta Thompsont a motorján, először futni kezdett. A rendőr nem eredt utána, hanem lassan közelített, és megpróbálta lenyugtatni a férfit, ami olyan jól sikerült, hogy az ölelésre tárta karját. A kettejükről készült fotó futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.