Állati

Belógott a macska a Tescoba, bezabált, majd hunyt is egyet

Ilyen az állatbűnözés!

2019.04.09 18:54ma.hu

Azt mondják, a macskák mindig megkapják, amit akarnak. Nehéz vitatkozni ezzel, hiszen újra felkapta az internet a képen látható cica történetét, aki némi jutalomfalatra vágyott és el is intézte magának. A kis bolyhos egyszerűen besétált egy Tesco Express áruházba, bekanyarodott az állateledel sorra és kiválasztotta magának a Go Cat macskakekszet 2,49 fontért.

Miután szépen bekajált, úgy döntött, hogy nem ragozza túl a helyzetet, és ott helyben dől le egy kicsit, kipihenve az evés fáradalmait.

Melanie Morris-Jones-ra, az angol Bilton lakosára pedig a frász jött, mikor meglátta a kisállatot a dobozon szundikálva. Kétszer is meg kellett néznie, hogy tényleg jól lát-e. Aztán mikor rájött nagyjából a történtekre, annyira nevetett, hogy muszáj volt neki képekkel is megörökítenie a hihetetlen sztorit.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.