Hosszú lesz a gyógyulás

Sas József drámai vallomása: 'Egyik pillanatról a másikra tört rám'

Thaiföldön lett rosszul a humorista, mint kiderült, kétoldali agyvérzést kapott.

2019.04.04 09:06ma.hu

Egy hónappal ezeleőtt, thaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas József. A 80 éves humoristát betegszállító géppel hozták haza Magyarországra, még mindig kórházban van. Felesége eddig nem sokat árult el az állapotáról, de Sas most maga mesélte el, hogy mi történt vele és mi vár még rá.

"Rosszul lettem, egyik pillanatról a másikra tört rám ez a fenyegető, ismeretlen érzés, és mire Zsuzsa felébredt, én már felöltöztem ott, a szállodai szobában, és vártam a segítséget, az ismerőst, Szabó Ádámot, aki egy utazási irodát működtet Thaiföldön, és akitől azt kértem, vigyen kórházba, mert baj van, nagy baj” - idézte fel a Story magazinnak Sas József.

A korházban megállapították, hogy kétoldali agyvérzése volt a humoristának. "Szerencsére a beszédközpontom nem sérült, a csapás, ha szabad így mondani, a bal oldalamat érte. Hosszú-hosszú gyógyulási folyamat lesz ez, hogy újra használni tudjam a bal kezem és a bal lábam, hogy olyan legyen minden, mint régen.” – mondta Sas, majd hozzátette: „Egy pillanatra sem adom fel, a lelkem erős, és remélem, a testem is megerősödik, és visszatérek a közönségemhez.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.