Állati

Annyira meghatotta a jászvásári orvosokat a kórháznál gazdijára váró kutya, végül beengedték hozzá

Majdnem egy napig várt aggódó tekintettel a romániai kórház bejáratánál a bent kezelt gazdijára. Találkozásukat videón örökítették meg.

2019.03.05 14:14Ma.hu

A feltétel nélküli szeretet újabb példáját mutatta be egy kutya, aki órákon át várt gazdijára egy kórháznál, a romániai Jászvásár városában. A Pappy nevű nőstény gazdáját a sürgősségi osztályra szállították be, és amikor bevitték, vele volt kutyája is - írta a kutyáscikkek.com.

Az ebet a kórház szabályai szerint nem lehetett beengedni, de az eb egy tapodtat sem volt hajlandó elmozdulni a bejárat elől. Aggódó tekintettel állt, majd ült az ajtó előtt, néha lábával kaparva meg a fémajtót, máskor szomorú ugatással jelezve, hogy ott vár.

A kutyus híre persze hamar elterjedt a kórházban, ahol a látogatókat, betegeket és a kórház dolgozóit meghatott az eb hűsége. "Ilyet eddig még csak a tévében láttunk" - mondta el egy nő az esetről beszámoló Iasi TV riporterének.

Végül az orvosok sem tudtak ellenállni, és a szabályok ellenére beengedték a kutyust az épületbe, hogy találkozhasson gazdijával. A pillanatot, ahogy farkát boldogan csóválva bújik oda a hordágyon fekvő férfihoz, videón örökítették meg.

A beszámolók szerint pár órával később gazdijával együtt távozhatott haza. Azt nem közölték, hogy a férfit miért kellett kórházba szállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.