Állati

Macska felügyeli a beléptetőkapukat egy metróállomáson - videó

Ki merne így bliccelni?

2019.02.03 09:27ma.hu

Mi sem vagyunk lemaradva a beléptető kapuk tekintetében, noha macska még nem jelentkezett az üzemeltetésre. A Kálvin, valamint a János Pál pápa téren már engedélyezték a beléptető kapukat a 4-es metró vonalán, január elején pedig az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) engedélyezte, hogy a Budapesti Közlekedési Központ megbízásából telepítheti a pro Montel Zrt. a Keleti pályaudvar megállójába is a rendszert, amelyekre a késésben lévő elektronikus jegyrendszer miatt van szükség. Tarlós István főpolgármester az mondta még tavaly december elején, hogy Budapest a projektet az állammal közösen fejezi be, mely "által még jobb lesz, mint lett volna". 2021-re lesz kész a projekt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.