Állati

Mennyivel jobb a Valentin-napi virág árát egy jó ügyre költeni?

Sokkal nagyobb élmény ketten együtt valakivel jót tenni!

2019.02.02 08:19ma.hu

Virág helyett inkább adományozzanak a szerelmesek és mentsenek meg egy szál virág árával kutyákat! A segítség összeköt! Sőt, ha meg nincs Valentinod idén, akkor legyen egy rászoruló kutyus akit megajándékozol! Maga Bálint gazda is népszerűsíti a kezdeményezést, hogy idén a Bálint-napon ezúttal ne csokira/plüssre/szivecskés izére költsünk.

Noha az eredeti bejegyzés írásakor, 2019.01.24-én 20 élet megmentésére nyújtott még csak fedezetet a beérkezett összeg, addig 5 napra rá, január 29-én már az egri menhelynek megszavaztak 20 átvételre kerülő kutyát, és ha lesz még azon felül is keret, akkor további gyepmesteri telepekről mentik majd le a keretet. Többek között az ózdi és a püspökladányi is szóba került.

Hajrá!

Ha ti is hozzájárulnátok egy-egy újabb esélyének megteremtéséhez, az alábbi számlaszámon vagy Paypal elérhetőségen keresztül tehetitek meg. Fontos, hogy szerepeltessétek a megjegyzés rovatban, hogy "Valentin", mert ez alapján tudják az összegeket a projekthez rendelni.

Eszkuláp Egyesület
Magnet Bank
16200223-10054165
"VALENTIN"
PayPal: eszkulap2016@gmail.com
IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000
BIC: HBWEHU

Itt mindent meg lehet tudni a kezelésekről, elszámolásokról, átláthatóan működő szervezetről van szó >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.