Valódi csoda

Egészséges újszülöttet segítettek világra a mentősök

Késő éjszaka érkezett segélykérés a Bács-Kiskun megyei mentésirányításhoz, nem volt mit tenni.

2019.01.28 17:46ma.hu

Késő éjszaka érkezett segélykérés a Bács-Kiskun megyei mentésirányításhoz, amely szerint egy 39. hetében járó várandós nőnél megindult a szülés. A helyszínre a dunavecsei és a dunaújvárosi mentőket is riasztották. A két megye mentői bár először találkoztak, tökéletes csapatként dolgoztak együtt és végül egészséges kisfiút segítettek világra. A boldog édesanyát és az egészséges újszülöttet helyszíni ellátás után a területileg illetékes kórházba szállították. Az újszülöttnek hosszú, egészséges életet kívánunk, a mentősöknek gratulálunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.