Állat

Meghalt a világ egyik legcukibb kutyája

Több millióan rajongtak Boo-ért.

2019.01.20 08:28ma.hu

Meghalt Boo, a 12 éves pomerániani törpespitz, akinek hatalmas rajongótábora volt a közösségi oldalakon. Facebookon 16 millióan követték az ő, és kis barátja, Buddy kalandjait, Instagramon pedig több mint félmillióan.

A kutyus gazdái szomorú posztban búcsúztak el kis kedvencüktől. Azt írták, hogy egy éve, amikor a másik kutyus, Buddy elpusztult, Boo-nál szívpanaszok jelentkeztek, és szerintük "megszakadhatott a szíve", amikor elvesztette kis társát.

Boo 2006-ban került hozzájuk, és számtalan örömteli percben volt részük azóta. A kutyustól Instagramon is elbúcsúztak - számolt be róla a Szeretlek Magyarország.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.