Állati

El akarták altatni, mert a mellső lábai hiányoztak - ez a férfi inkább megmentette

Ennek a kiskutyának biztos halált jósoltak az állatorvosok, ugyanis mellső lábak nélkül született. Azonban az őrangyala vele volt és találkozott egy olyan emberrel, aki nem hagyta sorsára.

2019.01.15 13:34ma.hu

Lou Robinson, a lelkes állatbarát ugyanis magához vette a kiskutyát. Minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a kis Nubby-nak a lehető legjobb körülményeket tudja biztosítani - számolt be róla a kutyafan.hu.

Nubby lassan fejlődni kezdett, felszedett pár kilót és a szemei is kinyíltak. Az egyik nap azonban rosszl lett, elkezdett tüsszögni és a tej az orrán át buborékozni kezdett. A gazdi nem habozott, azonnal elvitte őt egy állatorvoshoz, ahol kiderült hogy probléma van a kutya nyelőcsövével és tüdőgyulladást is kapott.

Az öt hetes kiskutya túl van a kezeléseken és végre visszatérhetett Robinsonhoz. A gazdi és felesége nem tudja mennyi ideje lehet a kutyusnak, de mindent megtesznek érte, hogy a lehető legjobb körülményekben és a legtovább élhessen.

Minden tiszteletünk Robinsoné, aki nem félt megmenteni egy fogyatékos kutyát. Reménykedünk, hogy egészségben és boldogságban volt élni, még jó sok ideig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.