Elképesztő sztori

Meghatódott az új esküvői ruhaszalon kirakatán a kerekesszékes lány

Bristol-ban nyílt egy új esküvői ruhaszalon, aminek nem hétköznapi kirakatot készítettek: a kirakatban egy kerekesszékes próbababa látható.

2019.01.12 13:57ma.hu
Kerekesszékes kirakati baba az esküvői ruha boltban Bristol-ban és erről beszámoló Beth Wilson (jobbra) Fotó: Beth Wilson / Twitter


Beth Wilson, aki 5 éve kerekesszéket használ, követendő példának tartja ezt a gesztust. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen kirakatot látott, és ennek hangot is adott a közösségi oldalán - szúrta ki az Index.

Az Independentnek nyilatkozva azt mondta, hogy a kerekesszékesek gyakran láthatatlannak érzik magukat, mert nem látják magukat a médiában, és főleg nem szép ruhákban. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.